ADIYAMAN / KAHTA - Kahta Halk Eğitimi Merkezi

FAHRİ DOĞAN - MÜDÜR

KAHTA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRÜ

FAHRİ DOĞAN

26.02.1965 tarihinde Adıyaman ili Kâhta ilçesi Tabaklı Köyünde doğdum. İlkokulu Kâhta TPAO Atatürk İlkokulunda, ortaokulu Kâhta İmam Hatip Ortaokulunda okudu. Ortaöğrenimi Adana /Düziçi Öğretmen lisesinde tamamladı.

Akdeniz Üniversitesi Burdur Eğitim Yüksek Okulunu bitirdi. Ardından Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilimler bölümünü bitirdi. Yönetim ve organizasyon alanında THY Üniversitesinde yüksek lisans yaptı.

Öğretmenliğe 01.12.1987 yılında Diyarbakır’da başladı. Kâhta Zeytin Köyü, TPAO Atatürk ve Vali Özbilgin Okulunda Öğretmen olarak çalıştı.1996 yılında müdür yardımcısı akabinde 2001 yılında okul müdürlüğüne başladı. Kâhta Cumhuriyet YİBO ve Sabahattin Zaim Okullarında müdürlük görevini yaptı.2019 yılında Kâhta Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne atandı. Halen bu görevi sürdürmektedir.

İngilizceyi A1 düzeyinde biliyor.

Evli ve 4 çocuk babasıdır.