ADIYAMAN / KAHTA - Kahta Halk Eğitimi Merkezi

Şbt

Açık Öğretim Ortaokulunda kayıtlı (engelli, tutuklu-hükümlü öğrenciler ile Ortadoğu Programına kayıtlı öğrenciler hariç ) öğrencilerin 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 2. Dönem sınavları e-Sınav merkezlerinde 1 Mart 2024 - 29 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrenciler, 8 Şubat 2024 - 17 Şubat 2024 tarihleri arasında randevu alma işlemini gerçekleştireceklerdir. Öğrenciler kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak randevu oluşturacaklardır. Randevu almayan öğrenciler sınava alınmayacaklardır.

USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU SONUÇLARI

Kurs sonunda doldurulacak ek 10 bekgesi.

Tem

2023/2024 USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI 01/08/2023 TARİHİNDEN İTİBAREN BAŞLAYACAKTIR.

NOT:ESKİ BAŞVURULAR GEÇERSİZ SAYILACAĞINDAN USTA ÖĞRETİCİLERİN YENİDEN BAŞVURU YAPMASI GEREKECEKTİR.)

Ara

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKUL VE AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ İLE İLGİLİ İŞ VE İŞLEMLER İÇİN '' https://aol.meb.gov.tr/ '' ADRESİ ÜZERİNDEN YAPILAN DUYURULARIN ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN DİKKATLE TAKİP EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.